Festival bruiloft op de boerderij


10 juni 2024 was dé dag van Hilde en Ruben, een super lief stel dat hun bruiloft he-le-maal zelf heeft georganiseerd. En met alles bedoel ik ook echt ALLES.


Het was een zonnige dag op de boerderij van Hilde's ouders, compleet met koeien en een koppige geit. Mijn dag begon om 07:00 uur bij het klaarmaken van de bruidegom. Dat was even wennen, maar de prachtige zonsopgang door de bomen maakte het helemaal goed.


First look op de boerderij in Ermelo

Bij aankomst op de boerderij waar Hilde zich klaarmaakte, viel de decoratie me direct op. Denk aan een boeren bruiloft met festival vibes: tractors, klompen, gipskruid en melkbussen. Petje af voor dit stel dat alles zo geweldig heeft aangekleed.


Na het klaarmaken was het tijd voor de first look. We kozen ervoor om dit moment voor de grote staldeuren te doen. Er vloeiden wat tranen en wauw, wat zagen ze er gelukkig uit. Daarna was het tijd voor de fotoshoot in de koeienstal en in Ermelo.


De ceremonie in de achtertuin

Ondertussen arriveerden de gasten, die het bruidspaar met een heerlijk zonnetje opwachtten. Hilde en Ruben kwamen aangereden in een supervette Ford. De ceremonie vond plaats in de tuin, waar de gasten op hooibalen zaten. Had ik al gezegd hoe prachtig alles eruit zag?


Kerkdienst in de kapel in Staverden

Wat een relaxte middag! Na een heerlijke lunch verzorgd door Cafétaria het Speuldje, gingen we naar de kerk. De kerkdienst vond plaats in een schattig kerkje in Staverden, met prachtige ramen. Van buitenaf was het gewoon wauw!


Lieve, lieve Hilde & Ruben, bedankt voor deze geweldige dag, jullie vertrouwen, en dat ik een deel mocht uitmaken van deze speciale dag.