september 21, 2023

Toffe Bosbruiloft: Mijn idee kwam tot werkelijkheid met de Forest Wedding Styled Shoot

Dus, hier is het verhaal: mij leek het mega vet om een Styled Shoot te organiseren, en ik had het gevoel dat het bos de perfecte setting zou zijn. Dus, ik zette mijn brainstorm-hoed op en besloot: we gaan voor een Forest Wedding thema.

En waar anders dan Brasserie Schovenhorst om dit avontuur te beleven? Ze hebben daar bomen uit alle hoeken van de wereld.

Oké, dus hier is het lijstje van de leveranciers die met me mee in dit waanzinnige avontuur zijn gesprongen:

Het was te gek om een tafel te zien opduiken met al die styling en bloemen eromheen. En de taart – serieus, die taart! Alles paste gewoon perfect bij elkaar.

Het koppel dat ik via Instagram had opgepikt, was echt een topper. Vijf jaar nadat ze elkaar het ja-woord hadden gegeven, trokken ze hun trouwkleding weer aan. En weet je wat? Ze waren nog steeds stapelgek op elkaar.

En de samenwerking met al die geweldige mensen was een eitje. Iedereen bracht hun specialiteit mee en het klikte gewoon. Het resultaat? Gewoonweg verbluffend. We hebben zulke te gekke foto’s geschoten dat een populair blog, The Perfect Wedding, ze zelfs heeft gepubliceerd.

Maar wat deze hele ervaring echt voor mij betekende, was dat ik eindelijk mijn eigen stijl vond. Ik kon mijn creatieve brein de vrije loop laten.

Dus daar heb je het – mijn toffe avontuur met de Forest Wedding Styled Shoot bij Brasserie Schovenhorst. Als jij ook droomt van een bruiloft midden in het bos, laat ik je met deze foto’s zien dat het kan. Geen geposeerd gedoe, gewoon échte liefde en te gekke momenten.

SHARE THIS STORY